AA

Welkom

Er zijn vele belangrijke geluiden in huis, zoals de deurbel, de telefoonbel, wekker en evt. een babyfoon of brandalarm. Als u slechthorend wordt of bent geworden, hoor je deze geluiden niet meer.

Wist u dat gehoorverlies een van de meest voorkomende problemen is bij het ouder worden? Wanneer er niets aan gedaan wordt zal het uw kwaliteit van leven steeds meer aantasten.

Uw favoriete cd of die spannende film. Een prettig gesprek op een verjaardagsfeest of een vergadering. U wilt niets missen. Uw gehoor is dus ontzettend belangrijk. Dat vinden wij ook.

Er zijn opmerkelijke oplossingen ontwikkeld. Het geheim is tijdige herkenning van uw gehoorverlies. Hoortoesteldragers ervaren een opvallende verbetering van de kwaliteit van het leven, wat zich uit in meer zelfvertrouwen,in het makkelijker opbouwen van persoonlijke relaties en in meer welbevinden.

De huidige generatie hooroplossingen zijn net zo klein, comfortabel en aantrekkelijk als dat ze kwalitatief goed zijn.

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide audiciens die het vak tot in hun vingertoppen beheersen. Door grote deskundigheid en moderne apparatuur zijn wij in staat om voor u, en samen met u, de oplossing te realiseren die u dolgraag wilt.

Dijkshoorn Hoortechniek is leverancier van alle gerenommeerde merken, waardoor een brede keus in hooroplossingen is.